TIISTENJOEN NUORISOSEURA RY

Paavolantie 59
62165 Tiistenjoki
06 4377 164
050 3234 726


NUORISOSEURAN JOHTOKUNTA
Päivi Sipilä-Polvi (puheenjohtaja)
puh. 0500-719 215
email: paivi.sipila@nic.fi

Johanna Paavola (sihteeri)
p. 050-3384 196
email: johanna_paavola@hotmail.com

Anna Paavola (varapuheenjohtaja)
Antti Murtomäki (rahastonhoitaja)
Jaana Luhtala
Hanna Paavola
Antti Kivirinta
Janne Paavola
Olli Koskilahti
Teppo Ulvinen
Markku Viitanen
Maria Ylimäki

TILAT

Nuorisoseuralla on 150 neliömetriä suuri sali sekä 45 neliöinen näyttämö. Lisäksi on keittiö, vessat, eteistila sekä näyttämön vieressä "bändikämppä". Yläkerrasta löytyy toimistotila ja kylmää ullakko- ja varastotilaa. Talo on laudoitettu ja maalattu kesän 2010 ja 2011 aikana. Sisätiloja on myös remontoitu, mm. lattiat uusittu eteisestä, vessoista ja keittiöstä. Lisäksi keittiön kaapit ja tasot sekä seinäpinnat vessoista ja keittiöstä on uusittu. Pöytiä nuorisoseuralla on noin 200 henkilölle, tuoleja noin 250 henkilölle. Pöytiä ja tuoleja vuokrataan myös talon ulkopuolelle. Keittiöstä löytyy useampi jääkaappi sekä yksi kaappipakastin, tavallisia kahvinkeittimiä on neljä. Astioita löytyy mm: lasikannuja, kahvipannuja, vedenkeitin, valkoisia kahvikuppeja ja asetteja, pumpputermoksia sekä erilaisia puukkoja, kauhoja jne. Maa- ja kotitalousnaisten kalustosta on mahdollisuus vuokrata astioita, mm. kahvikuppeja, lautasia, isompia kahvinkeittimiä ym.


VUOKRAUSHINNAT

Vuokraus: Jäsenet: vrk 90e, viikonloppu 180e, ei-jäsenet: vrk 110e, viikonloppu 200e. Vuokraaja palauttaa seurantalon siivottuna! Vuokrausasiossa voi ottaa yhteyttä puheenjohtajaan puh. 0500-719 215 tai paivi.sipila@nic.fi


SIJAINTI
Nykyinen nuorisoseurantalo on rakennettu v. 1927 ja se sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa Lapuanjoen varressa. Lapuan keskustaan on matkaa noin 15 km ja Kuortaneelle reilu 20 km. Seurantalon vieressä on iso kenttä pysäköintiä varten.

TAPAHTUMIA

Seurantaloa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin kuten häät, syntymäpäivät, kokoukset ym. Seuran omia tapahtumia ovat mm. talvirieha helmi-maaliskuussa, hulinat (kirpputori& myyntitapahtuma) marras-joulukuussa, kirpputorit ja myyjäiset, haastepyöräily Haapakoskea vastaan kesä-elokuussa ym. Nuorisoseura on mukana myös kylän yhteisissä tapahtumissa kuten komiat traktorit-näyttelyssä.


HIIHTOLOMALLA

vietetään koko perheen talviriehaa.


TOUKOKUULLA

kisaillaan Tiistenjoki-Haapakoski haastepyöräilyssä.


>>NUORISOSEURAN TALOA VUOKRATAAN YMPÄRI VUODEN ERILAISIIN TAPAHTUMIIN,
KUTEN HÄÄT, SYNTTÄRIT, KOKOUKSET, PIKKUJOULUT YMS..<<